Pawbol Sp. z o. o.
Sähköasennustarvikkeiden Valmistaja

Content on this page requires a newer version of Adobe Flash Player.

Get Adobe Flash player

Tooted

Kokemus

Pawbol Sp. z o. o. on Puolassa ja Euroopassa laajalti tunnettu sähköasennustarvikkeiden valmistaja, joka aloitti toimintansa vuonna 1989 kestomuovituotteiden valmistajana. Nykyisin PAWBOLin tuotevalikoimaan kuuluu yli 2 000 omaa tuotetta, joita täydennetään tarvittaessa muilla tuotteilla toimituksen täydellisyyden takaamiseksi. Yhtiö toimii Andrychówissa, Malopolskan alueella ja on todistanut vuosien saatossa olevansa luotettava ja varma liikekumppani.

Korkea laatu

Pawbolin tavoitteena on tarjota Puolan ja Euroopan markkinoilla parasta laatua sekä tuotannon että asiakaspalvelun osalta. Yritys täyttää toiminnassaan standardin EN ISO 9001:2008 laadunhallintajärjestelmää koskevat vaatimukset, minkä on vahvistanut DAS Certification Ltd.

Vuodesta 2002 lähtien käytössä ollut standardin EN ISO 9001:2008 vaatimukset täyttävä laadunhallintajärjestelmä on parantanut omalta osaltaan palvelun laatua ja asiakkaiden tyytyväisyyttä.

Sertifiointi koskee sähköasennustarvikkeiden valmistusta ja jakelua. Sovellettavan järjestelmän laadun vahvistaa laatutodistus nro P 019-03.

Luotettava tavarantoimittaja sekä kotimaassa että ulkomailla

Pawbolil on koostööpartnereid üle kogu Poola ja Euroopa. Müük kodumaal käib läbi müügiosakonna, kus töötab üle 20 inimese, nii kohapeal, kui ka väljaspool. Kogemustega meeskond teeb koostööd usaldusväärsete logistikafirmadega ning tarned toimuvad kiirelt ja tõhusalt.

Pawbol on laajentanut toimintaansa jo monien vuosien ajan myös ulkomaille kasvattaen myyntimääriään näillä markkinoilla. Tällä hetkellä tuotantoa viedään 16 Euroopan maahan.

 

Pawbolin valikoimaan kuuluu yli 2 000 tuotetta, jotka jakautuvat 10 tuoteryhmään:

Tuoteluettelo

ZIP | PDF

ZIP | PDF